Arhiva evenimentelor

Evenimente viitoare și recente:

Conferință Gratuită - James Aspey

Conferință Gratuită - James Aspey

James Aspey, unul dintre cei mai faimoși activiști din Australia în domeniul drepturilor animalelor, vine pentru prima oară în România la invitația Do Good Academy.
mai multe detalii
HoME Special Edition - James Aspey, Ken Blue & Friends  (21-27 August 2017)

HoME - Retreat (august 2017)

Echipa de lectori și terapeuți Hippocrates care se reunește în cadrul acestui retreat este cu adevărat magică. Doisprezece înțelepți vor fi la dispoziția dumneavoastră de-a lungul călătoriei, iar fiecare dintre aceștia vă va împărtăși darul sau magic: de la Chefi raw-vegani, activisti celebrii pana la experti in uleiuri esentiale, masaj holistic si in terapia craniosacrala, samani, experti in nutritie, sanatate si vindecare prin sunet.
mai multe detalii
 HoME - Retreat (mai 2017)

HoME - Retreat (mai 2017)

O călătorie interioară și exterioară pe frumoasa insulă mediteraneană Mallorca, unde veți învăța să faceți schimbări sănătoase, care vor fi ușor de integrat în stilul de viață de zi cu zi.
mai multe detalii
Conferință gratuită "Stilul de viață Hippocrates"

Conferință gratuită "Stilul de viață Hippocrates"

Do Good Academy și Hippocrates Institute din S.U.A. vă invită luni, 13 martie 2017, la conferința gratuită cu titlul "Stilul de viață HIPPOCRATES", cu Brian și Anna Maria Clement.
mai multe detalii
Workshop - Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea și tratarea afecțiunilor

Workshop Hippocrates

Do Good Academy și Hippocrates Institute din S.U.A. vă invită luni, 13 martie 2017, între orele 14:30 - 17:00, la workshopul cu titlul "Stilul de viață HIPPOCRATES", cu Brian și Anna Maria Clement.
mai multe detalii
HoME - Retreat (14 -20 martie 2017)

HoME - Retreat (martie 2017)

This Spring, nested deep in the heart of the Transylvanian mountains of Romania, Do Good Academy is hosting a very special retreat with 13 therapists and teachers from all over the world. We are honored to have Brian Clement and Anne Marie Clement (the directors of the most renowned holistic institute in the world, Hippocrates Health Institute) among our workshop facilitators and speakers.
mai multe detalii

2016 - septembrie

ISPITELE NESANATOASEISPITELE NESANATOASE - cu Alec Blenche

De ce continuam sa mancam nesanatos chiar si atunci cand stim ca nu este bine?

Multi dintre noi desi sunt foarte bine informati si cunosc riscurile unei alimentatii nesanatoase, continua in mod inexplicabil sa isi intoxice organismul cu tot felul de alimente si bauturi nesanatoase!

Citește mai mult despre acest eveniment »

2016 - iulie

Food is MedicineFOOD IS MEDICINE - cu Brian şi Anna-Maria Clement

Brian şi Anna-Maria Clement au susţinut pe 2 iulie de la ora 10:00 conferinţa FOOD is MEDICINE la Hotel Caro din capitală. Accesul la conferinţă a fost gratuit!

Conferinta FOOD is MEDICINE sustinuta de Brian si Anna Maria Gahns Clement la Bucuresti s-a centrat pe modalitatile inovative de vindecare sustinute de miile de studii clinice desfasurate in cadrul Hippocrates Health Institute din Statele Unite.

Citește mai mult despre acest eveniment »

2016 - iunie

How to live raw in Romania with Mimi KirkVEGFEST 2016 - How to live raw in Romania

Conferință cu Mimi Kirk (11 iunie)

Celebra americancă a venit pentru prima dată în România la invitația DO GOOD ACADEMY în cadrul VegFest – săptămâna vegetarienilor din România.

A cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan. Mimi Kirk a venit pentru prima oară în România, iar întâlnirea a fost memorabilă.

Citește mai mult despre acest eveniment »

Dinner with Mimi KirkVEGFEST 2016 - Dinner with Mimi Kirk (10 iunie)

Vineri, 10 iunie de la ora 18:00, în București, la Palatul Ghica Tei, participanții au avut bucuria să socializeze cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan, avocat al vieții sănătoase și al longevității. Acest eveniment concept a fost cu totul altfel decât o cină uzuală, pornind de la locația neconvențională, décorul ales, performance-ul artistic, meniul complex până la selecția de vinuri organice compatibile. A fost ocazia unică de a degusta mâncărurile fine recomandate de Mimi în cadrul unei companii antrenante – “Dinner with Mimi Kirk”.

Citește mai mult despre acest eveniment »

 

 

VEGFEST 2016 - Program și speakeri

Galerie foto VEGFEST 2016 »

Ziua 1 VEGFEST 2016 »

Ziua 2 VEGFEST 2016 »

 

 Email : ask@dogood.academy

Phone RO : +40 722.341.425
Phone USA : +1 (561) 729-9694

Address : Romania, Bucharest, 14A Paris Street, Room 5s


Reg Com: J40/2184/2016, CUI: 35653193