Health Educator Catrinel Popescu

Health Educator Catrinel PopescuVegetariana din 2002, Catrinel Popescu este fondatoarea platformei Do Good Academy.

Catrinel este certificata ca Health Educator de catre renumitul institut Hippocrates Health Institute din West  Palm Beach, Florida fiind specializata pe alimentatie raw  si hrana vie si este de asemenea, detinatoarea unui Master in Managementul Evenimentelor, de la University of Greenwich, London.

Catrinel oferă:

 • Consultații private
 • Sesiuni de grup și discursuri
 • Consultații la domiciliu și pregătirea de alimente raw din hrană vie
 • Servicii de consultanță pe alimente raw pentru chefi și proprietarii de restaurante

Mai multe detalii pe catthecoach.com »

Catrinel Popescu: CV (PDF) »

Health Educator al Hippocrates Health Institute

Catrinel Popescu este certificată ca Health Educator de către renumitul institut Hippocrates Health Institute din West Palm Beach, Florida. Este, de asemenea, deținătoarea unui Master în Managementul Evenimentelor, de la University of Greenwich, London. Catrinel este Health Educator specializat pe alimente raw și hrană vie, shaman modern și Events Manager cu experiență în Marketing și PR.

Experiența sa ca Health Educator al Hippocrates Health Institute și talentul său particular de a oferi încredere celor din jur, de a susține dezvoltarea personală, grija și dragostea de sine, îi dau posibilitatea de a ghida oamenii către o conexiune profundă cu forțele vindecătoare ale naturii, acolo unde aceștia ajung să perceapă hrana ca medicament și corpul omenesc drept un templu sacru. După pătrunderea unui nivel profund al acestor învățături, are loc implicit tranziția către un stil de viață sănătos și activ. Datorită unei experiențe de familie legată de apariția neașteptată a unei boli, Catrinel e familiarizată cu multitudinea de provocări și obstacole legate de învingerea acesteia. Ea speră să poată oferi un nivel aprofundat și complet de educație, creat după nivelul de confort și sănătatea fiecărui individ.

Despre Health Education:

Cuprinde învățături referitoare la sănătatea mediului, fizică, socială, emoțională, intelectuală și spirituală. Vom explora aceste zone axându-ne pe detoxifiere și nutriție.

 • Tranziția de la dieta standard la hrana vie
 • Educarea asupra proprietăților medicinale ale hranei și legătura acesteia cu îmbunătățirea sănătății
 • Programe de detoxifiere
 • Programe de scădere în greutate
 • Programe pentru familii și copii
 • Programe pentru afecțiuni neletale
 • Experiență practică de gătit holistic cu chef personal
 • Tur ghidat în zona de legume și hrană sănătoasă
 • Îndrumare pentru achiziționarea de și experimentarea cu aparatură de gătit

Spirit of the Inca School

Catrinel a practicat și vindecarea la Spirit of the Inca School încă din 2010. Se avântă cu încredere în necunoscut și reprezintă o punte între lumi. Are o vastă experiență în crearea și acceptarea schimbării, fiind de asemenea familiarizată cu vindecarea traumelor, sufletelor și cu combaterea energiilor intruzive.

Despre sesiunile de vindecare șamanică:

Sesiunile de vindecare șamanică implică practicarea medicinei energetice. În cadrul sesiunilor ținute de mine transmit mai departe învățăturile vechi, lucrând în același timp cu “Light Body,” sau Câmpul de Energie Luminoasă. Atunci când accesăm înțelepciunea disponibilă în cadrul câmpului nostru energetic pentru a înlătura efecte negative, putem vindeca, transforma și aduce starea de bine.

VINDECAREA ȘAMANICĂ poate fi de ajutor în atingerea scopurilor propuse în viață, refacerea sănătății, eliberarea de comportamentele dăunătoare și de durerea fizică și emoțională.

Vindecarea Șamanică (regăsirea/iluminarea/extracția) oferă vindecare eficientă și de durată în multe domenii: Oboseală cronică, depresie, lipsa pasiunii, traumă, lipsa simțului apartenenței, împăcarea cu chestiunile nerezolvate, împăcarea cu sine, conștientizarea propriei puteri, găsirea propriului scop în viață, vindecarea delicată și accelerată, onestitatea. Ședințele durează aproximativ 60 de minute.

Organizarea de evenimente

Datorită experienței anterioare, Catrinel e pasionată de organizarea de evenimente cu participarea unor personalități de renume mondial și experți vizionari în nutriție, sănătate, spiritualitate contemporană, durabilitate, business conștient și binefacere și de implicarea în acestea a comunității din care face parte. Astfel a ajuns să fondeze Do Good Academy, platformă internațională ce oferă doritorilor evenimente și workshop-uri de profil. Catrinel își dorește să scoată la iveală o prezență umană durabilă și prietenoasă cu mediul, împlinită spiritual și echitabilă în Pachamama.  Călătorește permanent între România și Florida, unde organizează evenimente și oferă consultații private în limba română și în limba engleză.

Mimi Kirk

Mimi Kirk

A cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan.

A venit prima oară în România în vara lui 2016 și a susținut conferința "How to live raw in Romania".
mai multe detalii
Brian Clement și Anna Maria Gahns Clement

Brian și Anna Maria Clement

Brian Clement este directorul renumitului Hippocrates Health Institute, din West Palm Beach, Florida.

Anna-Maria Gahns Clement este director executiv al Institutului Hippocrates si, alaturi de Brian, vorbeste in conferintele din intreaga lume despre metodele naturiste de ingrijire in familie si in pediatrie.
mai multe detalii
Călin Cyfer - omul frugivor

Călin Cyfer

Călin Cyfer este un cantator de blues rock. Predă lecții de chitară în București. După trecerea la raw veganism a devenit un atlet amator de anduranță.

Iubește fructele și vorbește despre ce înseamnă să fii frugivor - până la urmă, fructele sunt alimentele care chiar... doresc să fie mâncate, acesta este scopul lor!
mai multe detalii
Alec Blenche

Alec Blenche

Vegetarian convins de peste 10 ani , Alec Blenche este cofondator si editor general al site-ului www.viataverdeviu.ro si cofondator si consilier in cadrul restaurantului Bistraw Verde Viu.
mai multe detalii
Andrei Roșu

Andrei Roșu

Are 39 de ani, este tata a doi copii, are experienta de peste 15 ani in mediul corporatist, este sportiv de andurata, blogger, scriitor si vorbitor inspirational, organizator de evenimente caritabile, sustinator de proiecte sociale, donator benevol de sange si… multe altele.
mai multe detalii
Denis Dochioiu

Denis Dochioiu

Denis Dochioiu: "Ritmul agitat in care traiam m-a facut sa aleg yoga pentru a putea face fata provocarilor de zi cu zi. Mi-am dat demisia si am plecat in India, in Rishikesh, unde am facut primul TTC de 200 ore acreditat Yoga Alliance US si am participat la Festivalul International de Yoga."
mai multe detalii
Manuela Costea

Manuela Costea

Manuela Costea, autoare pasionată a rețetelor raw vegane și vegane de pe site-ul retetele-manuelei.ro, are o misiune personală: să ofere căi simple spre o alimentație sănătoasă tuturor celor interesați să-și transforme stilul de viață.
mai multe detalii
Mihaela Stroe

Mihaela Stroe

In ultima vreme, foarte multi oameni isi dau seama intuitiv ca ceea ce le lipseste sunt chiar ei insisi. Misiunea Mihaelei este aceea de a sprijini cat mai multi oameni sa fie pe primul loc in viata lor si sa ii sustina sa aiba cat mai multe momente de luciditate in viata lor.
mai multe detalii
Florentina Gionea

Florentina Gionea

Florentina Gionea este autoarea Kit-ului “Cum sa slabesti fara nutritionist!”, ce cuprinde Jurnalul personal de Detoxifieresi audiobook-ul 24 de trucuri prin care sa topesti kilogramele in plus. Este fondatoarea mai multor programe educationale de sanatate.
mai multe detalii
Emese Magdas

Emese Magdas

Emese are 10 ani de experiență de lucru, timp în care a lucrat cu peste o mie de femei. Este trainer de Sănătate Intimă (gimnastică perineala) și terapeut de Echilibru Hormonal. A ales să fie alături femeilor și cuplurilor care vor sănătate, echilibru și fertilitate.
mai multe detalii
Ionuț Costin

Ionuț Costin

Costin Ionuț Costin este un vegetarian convins, autor și conferențiar, lector de Ayurveda cu o experiență de peste 11 ani, trainer atestat ANC/CNFPA.
mai multe detalii
Health Educator Catrinel Popescu

Catrinel Popescu

Vegetariana din 2002, este fondatoarea platformei Do Good Academy. Catrinel este certificata ca Health Educator de catre renumitul institut Hippocrates Health Institute din West Palm Beach, Florida.
mai multe detalii
Diana Luppa, Presedinte al Asociatiei Vegetarienilor din Romania

Diana Luppa

Vegetariana din 2009, fondatoare a 1001vegetarieni.ro, Diana Luppa este Presedinte al Asociatiei Vegetarienilor din Romania si initiatoarea Veg Fest-ului.
mai multe detalii
Ștefan Niță - bucătar chef raw vegan

Ștefan Niță

Bucatar Chef, Ștefan Niță este printre primii specialisti care au conceput si livrat preparate vegane si raw vegane la nivel de restaurant si bucatarie profesionala in Romania.
mai multe detalii


Email : ask@dogood.academy

Phone RO : +40 722.341.425
Phone USA : +1 (561) 729-9694

Address : Romania, Bucharest, 14A Paris Street, Room 5s


Reg Com: J40/2184/2016, CUI: 35653193