Workshop - Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea și tratarea afecțiunilor

Câteodată, cu cât încerci mai mult să consumi alimentele potrivite, cu atât devii mai confuz. Ar trebui să combin alimentele? Ar trebui să mănânc alimentele crude? Mâncare gătită sau negătită? Să mănânc produse organice sau să mănânc vegan? Cum rămâne cu alimentele alcaline sau scara ph-ului? Care e problema cu zahărul? Oare ar trebui să beau sucuri?

Eliminați confuzia și informați-vă corect!

Do Good Academy și Hippocrates Institute din S.U.A. vă invită luni, 13 martie 2017, la workshopul cu titlul "Stilul de viață HIPPOCRATES". Evenimentul îi are ca gazde pe cunoscuții Brian și Anna Maria Clement, care promovează in toată lumea un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație naturală și în armonie cu organismul uman.

Urmăriți această pagină pentru detalii și noutăți legate de eveniment.

Workshop Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea și tratarea afecțiunilor

Cercetările clinice ample efectuate de către Brian, în calitate de Director al Hippocrates Health Institute  îi permit acestuia să înțeleagă modul în care oamenii pot preveni îmbătrânirea prematură, bolile și nefericirea conexă.

Vrei să îți schimbi viața acum? Află care sunt factorii determinanți ai schimbării ce stau la baza stilului de viață Hippocrates (Hippocrates Lifestyle).

Workshop Brian si Anna Maria Clement martie 2017

În cadrul acestui atelier, Brian și Anne Marie Clement vă vor împărțiși secretele rezultate din 50  de ani de cercetări clinice și experiență umană:

  • Obțineți instrumentele necesare pentru prevenirea afecțiunilor
  • Învățați tehnici pentru prelungirea vieții
  • Sinele trecut și actual – tehnici pentru ajutor
  • Tehnici de vindecare utile ce pot fi realizate în propriul cămin. (inclusiv pentru provocări precum tăieturi, arsuri, infecții, probleme cu vederea, albire prematură și multe altele)


1 Obțineți informații clare despre enzime, alimente vii, anti-oxidanți
2 Învățați cum să vă îmbunătăți nivelul energiei, puterea, echilibrul emoțional și mental.

În cadrul acestui atelier veți înțelege de-asemenea care sunt concepțiile greșite cele mai periculoase  și veți înțelege faptul că majoritatea informațiilor pe care le avem cu privire la nutriție sunt pur și simplu o colecție periculoasă de mituri.

BIOGRAFII

Anna Maria Gahns-Clement, PhD, L.N.

Anna Maria Gahns ClementAnna Maria Gahns-Clement, PhD, L.N. este co-Director al Hippocrates Health Institute.

De peste 40 de ani aceasta este un lider internațional al  mișcării sănătății progresive. Aceasta este autoarea mai multor cărți ce au drept tematică aplicarea metodelor de sănătate naturală în îngrijirea familiei și a copiilor, precum Health & Healing, Healthful Cuisine, Seven Keys to Lifelong Sexual Vitality, Killer Clothes şi cea mai recentă carte The Power of a Woman.
 
Anna Maria călătorește în întreaga lume şi susţine prelegeri în stilul său unic, având o abordare realistă şi raţională atunci când predă metodele practice pe care oamenii le pot include cu ușurință în propriile vieți. Aceasta este mama a patru copii şi are şase nepoți, a căror sănătate perfectă se datorează ei şi stilului de viaţă Hippocrates.

Brian Clement, PhD, L.N.

Brian ClementBrian Clement, PhD, L.N. promovează stilul de viaţă sănătos de peste trei decenii şi jumătate. Acesta este Directorului celebrului Hippocrates Health Institute din West Palm Beach, Florida (S.U.A.); centrul de sănătate rezidenţial cel mai complementar. În ultimul secol şi jumătate, acesta, împreună cu echipa sa, a fost pionier în domeniul cercetării clinice şi formării în domeniul prevenirii afecțiunilor, utilizând sute de mii de participanți care au furnizat volume de date, furnizându-i lui Clement posibilitatea de a avea o imagine privilegiată asupra stilului de viață necesar pentru a preveni apariția afecțiunilor, îmbunătăți longevitatea și menține vitalitatea. Constatările acestora au asigura baza tratamentelor progresive de ultimă generație și a programelor de întreținere și recuperare a sănătății din cadrul Hippocrates–––Programul Life Transformation. 
 
Brian Clement a scris peste 20 de cărți ce au avut drept tematică sănătatea, spiritualitatea și vindecare naturală. Printre acestea se numără „EmoSpirit”, „Living Foods for Optimum Health”, „Longevity”, „Lifeforce”, pe care Dr. Colin Campbell o consideră ca fiind „una dintre cele mai importante cărți ce au fost vreodată publicate în domeniul nutriției”. Cartea „Supplements Exposed,” publicată în 2010, dezvăluie  frauda farmaceutică excesivă în ceea ce privește vânzarea, producția și distribuția de vitamine lipsite de valoare şi periculoase. În plus, acesta este autorul a trei volume dedicate comunității științifice „Food is Medicine”.  Una dintre cele mai populare cărți ale acestuia „7 Keys to Lifelong Sexual Vitality” este considerată un ghid important pentru biologia iubirii. Cea mai recentă carte a acestuia „Dairy Deception” evidențiază pericolele cauzate de către lapte, ouă și produsul acestora. 

Alte evenimente recente:

Conferință Gratuită - James Aspey

Conferință Gratuită - James Aspey

James Aspey, unul dintre cei mai faimoși activiști din Australia în domeniul drepturilor animalelor, vine pentru prima oară în România la invitația Do Good Academy.
mai multe detalii
HoME Special Edition - James Aspey, Ken Blue & Friends  (21-27 August 2017)

HoME - Retreat (august 2017)

Echipa de lectori și terapeuți Hippocrates care se reunește în cadrul acestui retreat este cu adevărat magică. Doisprezece înțelepți vor fi la dispoziția dumneavoastră de-a lungul călătoriei, iar fiecare dintre aceștia vă va împărtăși darul sau magic: de la Chefi raw-vegani, activisti celebrii pana la experti in uleiuri esentiale, masaj holistic si in terapia craniosacrala, samani, experti in nutritie, sanatate si vindecare prin sunet.
mai multe detalii
 HoME - Retreat (mai 2017)

HoME - Retreat (mai 2017)

O călătorie interioară și exterioară pe frumoasa insulă mediteraneană Mallorca, unde veți învăța să faceți schimbări sănătoase, care vor fi ușor de integrat în stilul de viață de zi cu zi.
mai multe detalii
Conferință gratuită "Stilul de viață Hippocrates"

Conferință gratuită "Stilul de viață Hippocrates"

Do Good Academy și Hippocrates Institute din S.U.A. vă invită luni, 13 martie 2017, la conferința gratuită cu titlul "Stilul de viață HIPPOCRATES", cu Brian și Anna Maria Clement.
mai multe detalii
Workshop - Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea și tratarea afecțiunilor

Workshop Hippocrates

Do Good Academy și Hippocrates Institute din S.U.A. vă invită luni, 13 martie 2017, între orele 14:30 - 17:00, la workshopul cu titlul "Stilul de viață HIPPOCRATES", cu Brian și Anna Maria Clement.
mai multe detalii
HoME - Retreat (14 -20 martie 2017)

HoME - Retreat (martie 2017)

This Spring, nested deep in the heart of the Transylvanian mountains of Romania, Do Good Academy is hosting a very special retreat with 13 therapists and teachers from all over the world. We are honored to have Brian Clement and Anne Marie Clement (the directors of the most renowned holistic institute in the world, Hippocrates Health Institute) among our workshop facilitators and speakers.
mai multe detalii


Email : ask@dogood.academy

Phone RO : +40 722.341.425
Phone USA : +1 (561) 729-9694

Address : Romania, Bucharest, 14A Paris Street, Room 5s


Reg Com: J40/2184/2016, CUI: 35653193